Auto Save 2019-01-04 13:18

Marrëveshje bashkëpunimi mes AKSHI-t dhe Postës Shqiptare

Marrëveshje bashkëpunimi mes AKSHI-t dhe Postës Shqiptare

Koordinim për ofrimin e shërbimeve publike të portalit e-Albania Nënshkruhet marrëveshja e bashkëpunimit mes Agjencisë Kombëtare të Shoqërisë së Informacionit (AKSHI)
Për më tepër
AKSHI krijon portalin dedikuar studentëve ekselentë “Punë të mbarë”

AKSHI krijon portalin dedikuar studentëve ekselentë “Punë të mbarë”

Agjencia Kombëtare e Shoqërisë së Informacionit ngriti dhe krijoi me sukses platformën më të re shtetërore shqiptare, atë të punësimit
Për më tepër
Publikohet imazhi i ri i Albanias; shtohen lehtësitë për përdorimin e portalit

Publikohet imazhi i ri i Albanias; shtohen lehtësitë për përdorimin e portalit

Prej datës 16 korrik, portali e-Albania (https://e-albania.al/) ka ardhur në një formë të re, me qëllim lehtësimin e procedurave për marrjen e shërbimeve
Për më tepër
“Startup – Inovacioni – E ardhmja”

“Startup – Inovacioni – E ardhmja”

Karçanaj: Mbështetje për projektet më të mira inovatore. Së shpejti, ju sjellim risitë e “Innovation Hub” Nën organizimin e Agjencisë Kombëtare
Për më tepër
Samiti i Shkupit, Shqipëria: Iniciatore për krijimin e platformës rajonale të ndërveprimit

Samiti i Shkupit, Shqipëria: Iniciatore për krijimin e platformës rajonale të ndërveprimit

Shqipëria është rasti më i mirë në ndërveprimin instucional dhe shkëmbimin e të dhënave njëkohësisht mes sistemeve të tyre, kjo
Për më tepër
33 dokumentet që nuk kërkohen më në sportelet shtetërore

33 dokumentet që nuk kërkohen më në sportelet shtetërore

Portali unik qeveritar e-Albania, sporteli virtual i ofrimit të shërbimeve publike të shtetit shqiptar dedikuar qytetarëve e bizneseve, ofron tashmë
Për më tepër
AKSHI krijon platformën “Infermierë për Shqipërinë”

AKSHI krijon platformën “Infermierë për Shqipërinë”

  Në një aktivitet promovues zhvilluar pasditen e 10 janarit, u prezantua platforma “Infermierë për Shqipërinë”, e cila do t’u vijë
Për më tepër
e-Albania, qytetarët më pak dokumente në letër para noterëve

e-Albania, qytetarët më pak dokumente në letër para noterëve

  Në ambientet e Agjencisë Kombëtare të Shoqërisë së Informacionit këtë të mërkurë u nënshkrua marrëveshja e bashkëpunimit mes kreut të AKSHI-t, znj.
Për më tepër
Vula elektronike, tjetër premtim i mbajtur

Vula elektronike, tjetër premtim i mbajtur

  Një tjetër premtim i mbajtur për lehtësimin e procedurave për qytetarin dhe biznesin në marrjen e shërbimeve që ofrohen sot
Për më tepër

Shërbime

Infrastruktura

GOVnet është rrjeti që mundëson komunikim të sigurt dhe internet institucioneve qeveritare

DataCenter-i Qeveritar

DataCenteri Qeveritar ofron shërbime bashkëkohore dhe resurse virtuale për të gjitha institucionet shtetërore

e-Qeverisja

e-Qeverisja, një realitet edhe në Shqipëri falë portalit unik qeveritar e-Albania.

220
Institucione të lidhura në rrjetin GOVnet
390
Faqe qeveritare të hostuara në DataCenter-in e AKSHI-t
450
Shërbime elektronike të ofruara në portalin qeveritar e-Albania

Publikime

Mbi përcaktimin e standardeve në TIK për vitin 2019
29 Janar 2019
Karçanaj: Së shpejti, biznesi mund të kryejë online pagesa tatimore
18 Janar 2019
19 Janar 2019
Rama: Shkurtim drastik të dokumenteve dhe shpenzimeve
18 Janar 2019
Ndërkombëtarët: Nismat e inovacionit dhe TIK, çelësi i luftës kundër korrupsionit