intervista.PNG
Më datë 20 Maj drejtoresha e përgjithshme e Agjencisë Kombëtare të Shoqërisë së Informacionit Znj. Mirlinda Karçanaj ishte e ftuar në televizionin A1 Report për të folur rreth portalit unik qeveritar e-albania i cili u inaugurua pikërisht dy ditë më parë më datë 19 Maj ku të ftuar në inaugurim ishin, Kryeministri i Shqipërisë Z. Edi Rama, Ministër për Inovacionin dhe Administratën publike Znj. Milena Harito, Ministër i Arsimit dhe Sportit Znj. Lindita Nikolla, Nëndrejtori i Përgjithshëm i Drejtorisë së Përgjithshme të Shërbimeve të Transportit Rrugor, Z. Gani Çupi, Kryetari i Bashkisë Durrës, Z. Vangjush Dako dhe zyrtarë të tjerë të lartë.

Intervistën e plotë mund ta ndiqni këtu