Të reja

e-Shërbimet, progres-raporti i KE-së: Shqipëria hapa pozitivë

Komisioni Evropian ka dhënë vlerësime pozitive për Shqipërinë sa i takon informatizimit të shërbimeve publike dhe rritjen e aksesit online ...
Lexo më tepër..

Mirlinda Karçanaj flet për ‘TechSpace’, arritjet e e-Albanias, nismën e tre vendeve të rajonit.

Drejtoresha e Agjencisë Kombëtare të Shoqërisë së Informacionit, gjatë një interviste për “ERTV-në”, zhvilluar pranë ‘TechSpace’, shtëpisë më të madhe ...
Lexo më tepër..

“Open Data”, burim të dhënash të hapura për publikun, startup-et, studentët

Në ambientet e Kryeministrisë, drejtues të lartë të Agjencisë Kombëtare të Shoqërisë së Informacionit zhvilluan një takim me zyrtarë të ...
Lexo më tepër..

e-gjoba, 250 tabletë elektronike për Policinë Rrugore

Blloku i zakonshëm i gjobave në duart e forcave policisë rrugore tashmë i përket së shkuarës. Falë bashkëpunimit të suksesshëm ...
Lexo më tepër..

Ndërkombëtarët: Nismat e inovacionit dhe TIK, çelësi i luftës kundër korrupsionit

Konferencë e nivelit të lartë në Romë; prezantohen zhvillimet digjitalizuese në Shqipëri Në konferencën dyditore ndërkombëtare të nivelit të lartë, ...
Lexo më tepër..

Paketa e mbështetjes për bujqësinë, Peleshi-fermerëve: Shërbimet e AZHBR-së tërësisht online

Gjatë një tryeze publike lidhur me reformën e shërbimeve dhe ecurisë së procesit të Deregulimit, zhvilluar mëngjesin e së enjtes ...
Lexo më tepër..
Loading...