Day: March 4, 2020

#Lajme

Patenta për 30 minuta, znj. Karçanaj zbulon ndryshimet epokale dhe shërbimet online te Shërbimet e Transportit Rrugor

Drejtoresha e Përgjithshme e Agjencisë Kombëtare të Shoqërisë së Informacionit (AKSHI), Znj. Mirlinda Karçanaj, inspektoi dje ndryshimin rrënjësor të shërbimeve në drejtorinë e Transporteve në prani  të Kryeministrit Edi Rama, ministres së Infrastrukturës dhe Energjisë Belinda Balluku, si dhe Drejtorit të Përgjithshëm të DPSHTRR-së Blendi Gonxhja. Znj. Karçanaj informoi të pranishmit […]