Day: March 31, 2020

#Lajme

“Corriere della Sera”: Modeli shqiptar kundër COVID 19

Mediat e huaja jehonë aplikacionit online për “Leje-Dalje” nga shtëpia Sistemi i leje daljeve, “Corriere della Sera” jehonë zgjidhjes teknike. Shpjegohet mënyra e aplikimit për të lëvizur në këmbë dhe me makinë. Zgjidhja teknike që realizoi Agjencia Kombëtare e Shoqërisë së Informacionit me specialistët më të mirë të fushës, duke mundësuar […]