Day: April 17, 2020

#Lajme

Në punë me automjet? Leje online përmes e-Albania

Njihuni me udhëzimet për aplikim të saktë! Nga data 16 prill, autorizimi për përdorimin e makinës ose motoçikletës për të shkuar dhe për t’u kthyer nga puna mund të merret online përmes platformës e-Albania. Kryeministri Edi Rama njoftoi nëpërmjet një videoposti në rrjetet sociale, se qytetarët do të lejohen të shkojnë […]