Day: April 21, 2021

#Lajme

Karçanaj: Falë e-Albania nuk ka më zyrtarë me vulë në xhep

Portali unik e-Albania ka gjeneruar mbi 11 milionë dokumente me vulë elektronike për qytetarët dhe bizneset duke zëvëndësuar radhët dhe përballjet me zyrtarët e shtetit. Drejtoresha e Agjencisë Kombëtare të Shoqërisë së informacionit, Linda Karçanaj tha sot se falë e-Albania nuk ka më zyrtarë me vulë në xhep apo rryshfet nën […]