Day: April 22, 2022

#Njoftime

NJOFTIM PËR VEND TË LIRË PUNE

Specialist, pranë Sektorit të IT në Ministrinë e Financave dhe Ekonomisë dhe disa Institucione Varësie (pranë Drejtorisë së Përgjithshme të Akreditimit), Drejtoria TIK në Ministrinë e Financave dhe Ekonomisë