Day: October 20, 2022

#Lajme

Takimi rajonal për OGP, AKSHI prezanton arritjet e Shqipërisë

Repishti: Progres në zbatimin e angazhimeve të Planit të Veprimit 2020-2022   Agjencia Kombëtare e Shoqërisë së Informacionit ishte pjesë e takimit të organizuar nga ReSPA dhe Njësia OGP për Europën, pjesë e dialogut të vazhdueshëm të administratave të vendeve të Ballkanit Perëndimor, për çështjet e Partneritetit të Qeverisë së Hapur […]