Day: December 2, 2022

#Lajme

Siguria kibernetike, konsulencë nga BE-ja në Tiranë

Karçanaj pret ekspertin e Akademisë estoneze për e-Qeverisjen Shqipëria ka rritur maksimalisht vëmendjen në monitorimin dhe fokusimin e sigurisë kibernetike në vend pas sulmit të paprecedentë të meskorrikut të këtij viti. Tashmë, Bashkimi Europian ka mundësuar që ekspertët më të mirë të sigurisë kibernetike të ofrojnë  mbështetjen e tyre në nivelin […]