Day: May 13, 2024

#Lajme

Tryeza globale për sigurinë kibernetike, AKSHI dhe AKCESK në Asamblenë e Përgjithshme të OKB-së

Kryetarja e delegacionit, nëndrejtoresha e AKSHI-t, znj.Hava Delibashi dhe Nëndrejtoresha e AKCESK-ut znj. Floreta Faber ishin të pranishme në tryezën globale për sigurinë, në fushën e teknologjisë së informacionit, organizuar nga Grupi i Punës për Sigurinë dhe Përdorimin e Teknologjisë së Informacionit dhe Komunikimit 2021-2025, për të treguar qasjen e Shqipërisë, […]