Day: May 20, 2024

#Lajme

AKSHI ndan përvojën në mbrojtjen e hapësirës kibernetike

Ngjarja e meskorrikut të vitit 2022, ku një sulm i organizuar iranian tentoi të dëmtonte sistemet dhe infrastrukturën qeveritare dhe përvoja e Shqipërisë në përballimin dhe menaxhimin në kohën e duhur të kërcënimit masiv kibernetik, u risollën edhe njëherë në vëmendje, gjatë një sesioni informues, organizuar nga Qendra Kërkimore Evropiane për […]