Day: June 12, 2024

#Lajme

Ekspertë të AKSHI-t takim me studentë të FEUT-së: Për Shqipërinë digjitale nevojitet kontributi i të rinjve

Kur vjen fjala për Inteligjencën Artificiale, qytetet inteligjente dhe transformimin teknologjik të një vendi, të rinjtë janë fasha më e interesuar e popullsisë që kërkon të dijë dhe të bëhet pjesë integrale e ndryshimeve historike. Për këtë arsye, Agjencia Kombëtare e Shoqërisë së Informacionit, si institucion që ka peshën kryesore për […]