Day: June 18, 2024

#Lajme

Deklarimi vullnetar për grupin e gjakut, online, në e-Albania

Me dëshirën për të ndihmuar e për t’i dhënë jetë e shpresë qindra pacientëve në luftë për jetën dhe në nevojë të vazhdueshme për gjak, ekipi i Agjencisë Kombëtare të Shoqërisë së Informacionit, iu bashkua sërish nismës në kuadër të Ditës Botërore të Dhurimit të Gjakut. AKSHI mban autorësinë e krijimit […]