Day: June 20, 2024

#Lajme

Izraeli, interes për progresin e Shqipërisë në digjitalizim; AKSHI: Brenda 2030 do të jemi plotësisht shtet elektronik

Një delegacion i nivelit të lartë të Izraelit zhvilloi një vizitë zyrtare këtë të mërkurë, pranë Agjencisë Kombëtare të Shoqërisë së Informacionit për t’u njohur nga afër me zhvillimet dhe progresin e digjitalizimit të shërbimeve publike në Shqipëri, por edhe për ambicjet e krijimit të një shteti plotësisht elektronik brenda 2030-s, […]