Day: June 24, 2024

#Lajme

Karçanaj: Shqipëria zotëron infrastruktura të sofistikuara teknologjike; invesimet do të vijojnë

Qeveria shqiptare po tregon vëmendje të veçantë për forcimin e strukturave të qëndrueshme për të siguruar që të dhënat dhe sistemet të jenë gjithmonë të mbrojtura dhe të disponueshme, pavarësisht sfidave të mundshme teknologjike apo katastrofave natyrore. Gjatë një takimi me kreun e Shërbimit Ekonomik për Ballkanin Perëndimor z.Prierre Grandjouan, dhe […]