Day: June 28, 2024

#Lajme

BE-Shqipëri, AKSHI raporton për ecurinë me shërbimet publike në Bruksel

Agjencia Kombëtare e Shoqërisë së Informacionit ishte pjesë e delegacionit shqiptar të bisedimeve mes Bashkimit Europian dhe Shqipërisë, zhvilluar në kuadër të Takimit të 12-të të Grupit të Posaçëm për Reformën në Administratën Publike (PAR SG), për t’i prezantuar zyrtarëve të Brukselit ecurinë e vendit në zbatimin e reformave, bazuar në […]