THIRRJE TË HAPURA NË KUADËR TË DIGITAL EUROPE PROGRAMME

Programi i Evropës Digjitale (Digital Europe) është një program i ri financimi i BE-së i fokusuar në sjelljen e teknologjisë…
Read More
Karçanaj: Krimi kibernetik po sofistikohet, vendet e vogla të ndihmohen nga ato të zhvilluara

Karçanaj: Krimi kibernetik po sofistikohet, vendet e vogla të ndihmohen nga ato të zhvilluara

Shqipëria merr pjesë në punimet e Grupit të Punës për Sigurinë dhe Përdorimin e Teknologjisë së Informacionit dhe Komunikimit 2021-2025,…
Read More
Karçanaj në Konferencën për Qëndrueshmërinë Kibernetike në New York: Bashkëpunim dhe bashkëveprim; kështu do të jemi më të mbrojtur

Karçanaj në Konferencën për Qëndrueshmërinë Kibernetike në New York: Bashkëpunim dhe bashkëveprim; kështu do të jemi më të mbrojtur

Kërcënimi nga krimi kibernetik është shndërruar në rrezik kompleks dhe të sofistikuar për t’u përballuar dhe menaxhuar në nivel global….
Read More
Programi i Evropës Digjitale, shpallet lista e të përzgjedhurve për fazën e ardhshme për EDIH

Programi i Evropës Digjitale, shpallet lista e të përzgjedhurve për fazën e ardhshme për EDIH

Agjencia Kombëtare e Shoqërisë së Informacionit dhe Ministria e Infrastrukturës dhe Energjisë, si institucione bashkëdrejtuese të procesit të integrimit në…
Read More
Njoftim!

Njoftim!

Agjencia Kombëtare e Shoqërisë së Informacionit, njofton përmes kësaj deklarate publikun dhe palët e interesuara, si më poshtë vijon: Në…
Read More
Nga sot, asistenti virtual e-Albania gatitu’, në ndihmë të përdoruesve

Nga sot, asistenti virtual e-Albania gatitu’, në ndihmë të përdoruesve

Zyrtarisht, nga kjo e enjte, asistenti virtual i e-Albania ndez motorët dhe është në funksion të plotë për çdo pyetje…
Read More

Shërbime

Infrastruktura

GOVnet është rrjeti që mundëson komunikim të sigurt dhe internet institucioneve qeveritare

DataCenter-i Qeveritar

DataCenteri Qeveritar ofron shërbime bashkëkohore dhe resurse virtuale për të gjitha institucionet shtetërore

e-Qeverisja

e-Qeverisja, një realitet edhe në Shqipëri falë portalit unik qeveritar e-Albania.

e-Sistemet

Sistemet bashkëvepruese në Platformën Qeveritare të Ndërveprimit

220
Institucione të lidhura
në rrjetin GOVnet
380
Faqe qeveritare të hostuara në DataCenter-in e AKSHI-t
600
Shërbime elektronike të ofruara në portalin qeveritar e-Albania
30
Sisteme Elektronike shtetërore që bashkëveprojne me Platformën Qeveritare të Ndërveprimit

Publikime

in stapel von ordnern und papph¸llen verschiedener farben.  die ordner sind gef¸llt und ¸berandergestapelt. ein bild f¸r b¸roleben und studium.
Mbi përcaktimin e standardeve në TIK për vitet 2023-2024
RAPORTE AKSHI
Raporte AKSHI
WhatsApp Image 2019-04-19 at 10.45.22 AM
AKSHI dhe AKCESK trajnim për menaxhimin e incidenteve kibernetike
VEND-I-LIRE-PUNE
Vend i Lirë Pune
AGJENDA DIGITALE 2022-2026
AGJENDA DIGJITALE 2022-2026
intervista
Mirlinda Karçanaj flet për ‘TechSpace’, arritjet e e-Albanias, nismën e tre vendeve të rajonit.
WhatsApp Image 2023-05-23 at 14.43.01
Programi I Transparencës
Capture ok
e-Shërbimet, progres-raporti i KE-së: Shqipëria hapa pozitivë
AKSHI_992x370
Kerkese per shprehje interesi per nje kompani per asistence teknike ne lidhje me te Dhenat e Hapura
AKSHI_992x370
Kerkese per shprehje interesi per Koordinator Programi ne mbeshtetje te Njesise Koordinuese
AKSHI_992x370
REoI_Konsulent Prokurimi
AKSHI_992x370
REoI_Konsulent Prokurimi