Sulmi kibernetik, Karçanaj: Nuk ka humbje të dhënash; Hetim i plotë për ngjarjen,Drejtoresha e AKSHI-t: Mbi 98% të shërbimeve online, funksionale

Sulmi kibernetik, Karçanaj: Nuk ka humbje të dhënash; Hetim i plotë për ngjarjen,Drejtoresha e AKSHI-t: Mbi 98% të shërbimeve online, funksionale

Drejtoresha e Agjencisë Kombëtare të Shoqërisë së Informacionit, Mirlinda Karçanaj informoi publikun shqiptar për situatën aktuale, pas reagimit në kohë…
Read More
Mbyllja e sporteleve, Karçanaj: Përdorimi i shërbimeve të e-Albania u rrit me 2.4 herë

Mbyllja e sporteleve, Karçanaj: Përdorimi i shërbimeve të e-Albania u rrit me 2.4 herë

“Risitë; dëftesa digjitale dhe asistenti digjital me zë i shërbimeve elektronike”     Drejtoresha e Agjencisë Kombëtare të Shoqërisë së…
Read More
“Digjitalizimi, mjet i fuqishëm për transparencën e shërbimeve publike”

“Digjitalizimi, mjet i fuqishëm për transparencën e shërbimeve publike”

Takim i krerëve të misioneve të BE-së me drejtuesit e inovacionit në vend
Read More
Aplikim tek e-Albania për Pasaportën e Startup dhe Pasaportën e Lehtësuesit

Aplikim tek e-Albania për Pasaportën e Startup dhe Pasaportën e Lehtësuesit

Dokumentet gjenerohen me Nënshkrim Elektronik
Read More
Revolucioni digjital, koha për t’u bashkuar edhe bankat e nivelit të dytë

Revolucioni digjital, koha për t’u bashkuar edhe bankat e nivelit të dytë

Rama: Grup pune për shtimin e shërbimeve online; Karçanaj: Bankat të njohin dokumentet elektronike!
Read More
Karçanaj i përgjigjet pyetjeve të publikut mbi procesin e shërbimeve pa sportele

Karçanaj i përgjigjet pyetjeve të publikut mbi procesin e shërbimeve pa sportele

Drejtoresha e Përgjithshme e Agjencisë Kombëtare të Shoqërisë së Informacionit , Mirlinda Karçanaj, i përgjigjet pyetjeve të publikut mbi procesin…
Read More

Shërbime

Infrastruktura

GOVnet është rrjeti që mundëson komunikim të sigurt dhe internet institucioneve qeveritare

DataCenter-i Qeveritar

DataCenteri Qeveritar ofron shërbime bashkëkohore dhe resurse virtuale për të gjitha institucionet shtetërore

e-Qeverisja

e-Qeverisja, një realitet edhe në Shqipëri falë portalit unik qeveritar e-Albania.

220
Institucione të lidhura
në rrjetin GOVnet
380
Faqe qeveritare të hostuara në DataCenter-in e AKSHI-t
600
Shërbime elektronike të ofruara në portalin qeveritar e-Albania

Publikime

in stapel von ordnern und papph¸llen verschiedener farben.  die ordner sind gef¸llt und ¸berandergestapelt. ein bild f¸r b¸roleben und studium.
Mbi përcaktimin e standardeve në TIK për vitin 2020
VENDILIREred
12 Maj 2022
WhatsApp Image 2019-04-19 at 10.45.22 AM
AKSHI dhe AKCESK trajnim për menaxhimin e incidenteve kibernetike
VENDILIREred
06 Maj 2022
VENDPUNEdark
09 Maj 2022
intervista
Mirlinda Karçanaj flet për ‘TechSpace’, arritjet e e-Albanias, nismën e tre vendeve të rajonit.
VENDPUNEdark
22 Prill 2022
Capture ok
e-Shërbimet, progres-raporti i KE-së: Shqipëria hapa pozitivë