Search Results for: raport

#Lajme

Integrimi në BE, AKSHI raporton për reformat në digjitalizim

Agjencia Kombëtare e Shoqërisë së Informacionit ishte pjesë e ekipit negociator shqiptar në Bruksel, në vijim të takimeve bilaterale që zhvillohen në kuadër të integrimit të Shqipërisë në Bashkimin Europian. Drejtuesja e portalit qeveritar e-Albania, Nevila Repishti, prezantoi ecurinë e deritanishme të reformave dhe progresit në fushën e digjitalizimit, nga ofrimi […]

#Lajme

Nuk ka më raporte mjekësore në letër

Nuk ka më raporte mjekësore në letër, Karçanaj:  Morën fund pagesat nën dorë “Transparencë dhe document i nënshkruar elektronikisht”           Koha e raporteve mjekësore në letër mori fund dhe në kuadër të proceseve digjitalizuese të mbarë shërbimeve publike edhe ky proces kaloi elektronikisht. Drejtoresha e Agjencisë Kombëtare të Shoqërisë së Informacionit, […]

#Lajme

e-Shërbimet, progres-raporti i KE-së: Shqipëria hapa pozitivë

Komisioni Evropian ka dhënë vlerësime pozitive për Shqipërinë sa i takon informatizimit të shërbimeve publike dhe rritjen e aksesit online. Në progresraportin e fundit të KE-së (viti 2019) thuhet se: “Shërbimet elektronike, siç janë pagesat online të taksave, janë zhvilluar edhe më tej. Informacioni mbi shërbimet publike është më i aksesueshëm […]

Raporte Vjetore

Raporti i plotë i sulmit kibernetik të 15 korrikut 2022 Raporti Vjetor 2019 Shkarko Raporti Vjetor 2018 Shkarko Raporti Vjetor 2017 Shkarko Raporti Vjetor 2016 Shkarko Raporti vjetor 2015 Shkarko Raporti Vjetor 2019 raport vjetor AKSHI 2019 Shkarko Raporti Vjetor 2018 raport vjetor AKSHI 2018 Shkarko Raporti Vjetor 2017 raporti vjetor […]

Kerkese per shprehje interesi per Koordinator Programi ne mbeshtetje te Njesise Koordinuese

English Version KËRKESË PËR SHPREHJE INTERESI (SHËRBIME KONSULENCE – PËRZGJEDHJE INDIVIDUALE) Përmirësimi i aksesit të barabartë në shërbimet publike të standardit të lartë nëpërmjet operacionit Govtech për “Koordinator Programi në mbështetje të Njësisë Koordinuese” SHQIPËRIA Projekti: Përmirësimi i aksesit të barabartë në shërbimet publike të standardit të lartë nëpërmjet operacionit Govtech […]