Year: 2020

#Lajme

Shqipëria vlerësohet me çmim për qeverisjen digjitale

Shërbimet publike online për qytetarët dhe bizneset i kanë dhënë Shqipërisë çmimin e qeverisjes digjitale. Lajmin e bën me dije Drejtoresha e AKSHI-t, Linda Karçanaj. Ndarja e çmimeve u bë sot nga ReSPA (iniciativë e BE) dhe OECD/SIGMA të cilët i dhanë Shqipërisë notën maksimale në kategorinë për qeverisjen digjitale (Digital […]