AkshWpUserAd

#Lajme

“Corriere della Sera”: Modeli shqiptar kundër COVID 19

Mediat e huaja jehonë aplikacionit online për “Leje-Dalje” nga shtëpia Sistemi i leje daljeve, “Corriere della Sera” jehonë zgjidhjes teknike. Shpjegohet mënyra e aplikimit për të lëvizur në këmbë dhe me makinë. Zgjidhja teknike që realizoi Agjencia Kombëtare e Shoqërisë së Informacionit me specialistët më të mirë të fushës, duke mundësuar […]

#Lajme

Sistem online për daljet nga shtëpia! Ja si do të funksionojë

Kryeministri dhe drejtoresha e AKSHI-t sqarojnë detajet e aplikacionit të ri Kryeministri Edi Rama dhe drejtoresha e Agjencisë Kombëtare të Shoqërisë së Informacionit kanë prezantuar të premten e 27 marsit shërbimin elektronik “Leje per dalje”, të krijuar rishtazi në situatën emergjente të krijuar, duke u dhënë mundësi qytetarëve të aplikojnë direkt […]