Day: June 5, 2021

#Lajme

Shqipëria digjitale afron ekselentë dhe ekspertë nga jashtë kufijve, Karçanaj: Kontribut kyç

Shqipëria digjitale afron ekselentë dhe ekspertë nga jashtë kufijve, Karçanaj: Kontribut kyç Të rinj, ekselentë dhe ekspertë të fushës së teknologjisë janë ofruar të gatshëm për të dhënë kontributin e tyre përmes platformës “Gati për Shqipërinë”! Nga Kanadaja, Polonia, Franca, Gjermania, Italia, SHBA e kudo ku jetojnë e punojnë, ata kanë […]