Day: March 6, 2023

#Lajme

Karçanaj: e- Albania, sfidat për e-shëndetin e shqiptarëve

Përmes proceseve të digjitalizimit, 11.2 milionë aplikimeve online në e-Albania, vetëm për shërbimet shëndetësore, qytetarët po marrim sot frytet e një sistemi shëndetësor më cilësor dhe më të shpejtë. Nuk ka më shpenzime në lekë e kohë, radhë e copa letrash të panevojshme në qendrat shëndetësore e poliklinika si më parë, […]