Lajme

Microsoft, maratonë trajnimesh pranë TechSpace me punonjës të administratës

Eksperti i Microsoft, Evangelos Chrysafidis e çeli siparin e trajnimeve dhe sesione informuese që u zhvilluan këtë të martë e të mërkurë pranë TechSpace, me punonjës të administratës dhe më pas me studentë e të rinj të fushës TIK. Duke ...
Lexoni më tepër
/ Lajme

Ekspertët e Microsoft në TechSpace, takime informuese me të rinj të fushës TIK

TechSpace gjatë kësaj jave ishte shtëpia mikpritëse e disa prej ekspertëve më në zë të Microsoft, për Evropën Qendrore dhe Lindore, të cilët realizuan me të rinj dhe të reja të fushës TIK, tre sesione informuese lidhur me bazat e ...
Lexoni më tepër
/ Lajme

Teknologjitë e informimit digjital, sesion informues në TechSpace nga Microsoft

Në ambientet e TechSpace u zhvillua këtë të mërkurë një sesion informues i Microsoft, mbi teknologjitë e transformimit digjital, duke u fokusuar kryesisht në inovacionet e viteve të fundit të përqafuara nga biznesi, të cilat kanë sjellë një hov të ...
Lexoni më tepër
/ Lajme

Promovohet platforma e QBZ-së, Karçanaj: Inovative dhe moderne

 Inaugurohet platforma e Qendrës së Botimeve Zyrtare, e cila është ngritur mbi një sistem inovativ dhe modern, për të gjithë juristet, qytetaret e zakonshëm apo profesioniste nga entitete te tjera publike dhe private. Prezantimi i platformës u realizua në prani ...
Lexoni më tepër
/ Lajme

Karçanaj: Së shpejti trajnime profesionale në ‘TechSpace’

Në ambientet e ‘TechSpace’ u zhvillua këtë të mërkurë, një sesion informues i ministrit të Shtetit për Mbrojtjen e Sipërmarrjes, z. Eduard Shalsi dhe Drejtoreshës së Përgjithshme së Agjencisë Kombëtare të Shoqërisë së Informacionit, znj. Mirlinda Karçanaj, me të rinj të ...
Lexoni më tepër
/ Lajme

Publikohet u-transparenca.al, portali i transparencës universitare

Prej 25 marsit, në kuadër të angazhimit të qeverisë për plotësimin e kërkesave të studentëve, është publikuar Portali i Transparencës Universitare “u-transparenca.al”, një instrument për garantimin e kontrollit dhe transparencës në institucionet e arsimit të lartë. u-Transparenca është krijuar nga ...
Lexoni më tepër
/ Lajme
Loading...