Day: October 13, 2022

#Lajme

Digjitalizimi, KE vlerësim pozitiv për Shqipërinë; shërbimet u realizuan 100% online

Progres Raporti: AKSHI zbatoi me sukses Agjendën Digjitale 2020-2022   Komisioni Europian, përmes Progres Raportit të fundit, ka vlerësuar pozitivisht platformën gjithëpërfshirëse për shërbimet digjitale dhe realizimin e plotë të shërbimeve online në një kohë të shpejtë. Raporti u prezantua publikisht nga Komisioneri për Zgjerimin dhe Fqinjësinë e Mirë, Olivér Várhelyi, […]