Day: February 8, 2023

#Lajme

Standard i ri certifikimi. Drejtuesja e AKSHI-it, Koordinatore Kombëtare për Shqipërinë, në bordin e NATO-s, për Inteligjencën Artificiale

 Vendet anëtare të NATO-s, ku bën pjesë edhe Shqipëria, do të nisin të përdorin një standard të ri certifikimi për çdo projekt të ri në fushën e të dhënave apo Inteligjencës Artificiale, për të ndihmuar industritë dhe institucionet. Vendimi u mor gjatë takimit të 7 shkurtit në selinë e NATO-s, nga […]