Month: February 2023

#Njoftime

NJOFTIM PËR VEND TË LIRË PUNE

Specialist, pranë Sektorit të IT në Ministrinë e Financave dhe Ekonomisë dhe disa Institucione Varësie (pranë Inspektoratit Shteteror te Punes dhe Sherbimeve Shoqerore), Drejtoria TIK në Ministrinë e Financave dhe Ekonomisë 

#Lajme

Standard i ri certifikimi. Drejtuesja e AKSHI-it, Koordinatore Kombëtare për Shqipërinë, në bordin e NATO-s, për Inteligjencën Artificiale

 Vendet anëtare të NATO-s, ku bën pjesë edhe Shqipëria, do të nisin të përdorin një standard të ri certifikimi për çdo projekt të ri në fushën e të dhënave apo Inteligjencës Artificiale, për të ndihmuar industritë dhe institucionet. Vendimi u mor gjatë takimit të 7 shkurtit në selinë e NATO-s, nga […]