Day: May 22, 2023

#Lajme

AKSHI në kërkim të mundësive të mëdha, Karçanaj pret delegacionin nga Emiratet e Bashkuara Arabe

Shqipërisë i shtohet edhe një aleat tjetër, në rrugën e saj të zhvillimit të projekteve dhe iniciativave, në fushën e Teknologjisë së Informacionit dhe Komunikimit SH.T.Z Abdulla Lootah, zëvendësministër i Çështjeve të Kabinetit për Konkurrencën dhe Shkëmbimin e Përvojave,SH.T.Z Sulieman AlMazroui, Ambasador i Emirateve të Bashkuar Arabe në Greqi dhe ambasador […]