Day: December 12, 2023

#Lajme

Marrëveshje bashkëpunimi AKSHI-FEUT, Karçanaj-studentëve: Shfrytëzoni mundësitë, Inteligjenca Artificiale është kryefjala!

Agjencia Kombëtare e Shoqërisë së Informacionit dhe Fakulteti Ekonomik i Universitetit të Tiranës nënshkruan marrëveshjen e bashkëpunimit, që i hap dyert studentëve të jenë pjesë e praktikave të punës, mentorimeve, trajnimeve, përfshirjes në projekte të rëndësishme, që lidhen me Inteligjencën Artificiale dhe jo vetëm, si dhe forcimit të bashkëpunimit të ndërsjelltë […]