Day: December 22, 2023

#Lajme #Njoftime

Thirrje për Qendrat e Inovacionit Digjital për aplikim për fazën paraprake të EDIH

Agjencia Kombëtare e Shoqërisë së Informacionit dhe Ministria e Infrastrukturës dhe Energjisë , si institucione bashkëdrejtuese të procesit të integrimit në fushën digjitale, në kuadër të pjesëmarrjes së Shqipërisë në Programin Digjital të Bashkimit Evropian (DEP) si “associated country” hapin thirrjen për të gjithë Qendrat e Inovacionit që veprojnë në Shqipëri […]