Inovacioni në administratën publike, AKSHI prezantohet në Panairin Tirana Tech Open 2019

Inovacioni në administratën publike, AKSHI prezantohet në Panairin Tirana Tech Open 2019

Agjencia Kombëtare e Shoqërisë së Informacionit, si institucioni qendror publik për zhvillimin e teknologjisë së informacionit dhe komunikimit në administratën…
Read More
Microsoft, maratonë trajnimesh pranë TechSpace me punonjës të administratës

Microsoft, maratonë trajnimesh pranë TechSpace me punonjës të administratës

Eksperti i Microsoft, Evangelos Chrysafidis e çeli siparin e trajnimeve dhe sesione informuese që u zhvilluan këtë të martë e…
Read More
Ekspertët e Microsoft në TechSpace, takime informuese me të rinj të fushës TIK

Ekspertët e Microsoft në TechSpace, takime informuese me të rinj të fushës TIK

TechSpace gjatë kësaj jave ishte shtëpia mikpritëse e disa prej ekspertëve më në zë të Microsoft, për Evropën Qendrore dhe…
Read More
Teknologjitë e informimit digjital, sesion informues në TechSpace nga Microsoft

Teknologjitë e informimit digjital, sesion informues në TechSpace nga Microsoft

Në ambientet e TechSpace u zhvillua këtë të mërkurë një sesion informues i Microsoft, mbi teknologjitë e transformimit digjital, duke…
Read More
Promovohet platforma e QBZ-së, Karçanaj: Inovative dhe moderne

Promovohet platforma e QBZ-së, Karçanaj: Inovative dhe moderne

 Inaugurohet platforma e Qendrës së Botimeve Zyrtare, e cila është ngritur mbi një sistem inovativ dhe modern, për të gjithë…
Read More
Karçanaj: Së shpejti trajnime profesionale në ‘TechSpace’

Karçanaj: Së shpejti trajnime profesionale në ‘TechSpace’

Në ambientet e ‘TechSpace’ u zhvillua këtë të mërkurë, një sesion informues i ministrit të Shtetit për Mbrojtjen e Sipërmarrjes, z….
Read More
Publikohet u-transparenca.al, portali i transparencës universitare

Publikohet u-transparenca.al, portali i transparencës universitare

Prej 25 marsit, në kuadër të angazhimit të qeverisë për plotësimin e kërkesave të studentëve, është publikuar Portali i Transparencës…
Read More
“Gratë në Tech”, roli i tyre në fushën e TIK

“Gratë në Tech”, roli i tyre në fushën e TIK

Në një takim krejt të veçantë pranë “TechSpace”, një prej ambienteve më të bukura në kryeqytet dedikuar teknologjisë, gra dhe…
Read More
’TechSpace’ hap dyert për të rinjtë dhe projektet TIK

’TechSpace’ hap dyert për të rinjtë dhe projektet TIK

Mëso, guxo, krijo! Rama: Shpërblim për më të mirët Nën slloganin ‘Mëso, guxo, krijo!’, ‘TechSpace’, shtëpia më e re e…
Read More
Marrëveshje bashkëpunimi mes AKSHI-t dhe Postës Shqiptare

Marrëveshje bashkëpunimi mes AKSHI-t dhe Postës Shqiptare

Nënshkruhet marrëveshja e bashkëpunimit mes Agjencisë Kombëtare të Shoqërisë së Informacionit (AKSHI) dhe Postës Shqiptare, për koordinimin e ofrimit të…
Read More
AKSHI krijon portalin dedikuar studentëve ekselentë “Punë të mbarë”

AKSHI krijon portalin dedikuar studentëve ekselentë “Punë të mbarë”

Agjencia Kombëtare e Shoqërisë së Informacionit ngriti dhe krijoi me sukses platformën më të re shtetërore shqiptare, atë të punësimit…
Read More

Shërbime

Infrastruktura

GOVnet është rrjeti që mundëson komunikim të sigurt dhe internet institucioneve qeveritare

DataCenter-i Qeveritar

DataCenteri Qeveritar ofron shërbime bashkëkohore dhe resurse virtuale për të gjitha institucionet shtetërore

e-Qeverisja

e-Qeverisja, një realitet edhe në Shqipëri falë portalit unik qeveritar e-Albania.

220
Institucione të lidhura
në rrjetin GOVnet
390
Faqe qeveritare të hostuara në DataCenter-in e AKSHI-t
450
Shërbime elektronike të ofruara në portalin qeveritar e-Albania

Publikime

in stapel von ordnern und papph¸llen verschiedener farben.  die ordner sind gef¸llt und ¸berandergestapelt. ein bild f¸r b¸roleben und studium.
Mbi përcaktimin e standardeve në TIK për vitin 2019
VENDILIREred
8 Tetor 2019
WhatsApp Image 2019-04-19 at 10.45.22 AM
AKSHI dhe AKCESK trajnim për menaxhimin e incidenteve kibernetike
VENDILIREred
8 Tetor 2019
VENDPUNEdark
14 Tetor 2019
intervista
Mirlinda Karçanaj flet për ‘TechSpace’, arritjet e e-Albanias, nismën e tre vendeve të rajonit.
VENDPUNEdark
8 Tetor 2019
Capture ok
e-Shërbimet, progres-raporti i KE-së: Shqipëria hapa pozitivë