Month: December 2022

#Njoftime

Njoftim për shtyp

Në vijim të deklaratës së Drejtorisë Vendore të Policisë së Korçës, për finalizimin e operacionit “Restart”, me arrrestimin e 3 shtetasve, ndër të cilët dhe znj. Erisa Fero, AKSHI njofton se: bazuar në legjislacionin shqiptar në fuqi (Kodi i Punës), ka nisur menjëherë procedurën për shkarkimin nga puna të këtij personi. […]

#Njoftime

NJOFTIM PËR VEND TË LIRË PUNE

Specialist, pranë Sektorit të IT në Ministrinë e Financave dhe Ekonomisë dhe disa Institucione Varësie (pranë Drejtorisë së Përgjithshme të Standardizimit), Drejtoria TIK në Ministrinë e Financave dhe Ekonomisë

#Lajme

Karçanaj: e-Albania do të rikonceptohet; akses i lehtë nga personat me aftësi të kufizuar

Portali e-Albania, falë bashkëpunimit me Bankën Botërore, së shpejti do të pësojë rritje cilësore, pasi shërbimet do të rikonceptohen dhe do të bëhen të aksesueshme lehtësisht edhe për personat me aftësi të kufizuar, në përputhje me standardet e Bashkimit Europian. Drejtuesja e Agjencisë Kombëtare të Shoqërisë së Informacionit, Mirlinda Karçanaj gjatë […]

#Lajme

Integrimi në BE, AKSHI raporton për reformat në digjitalizim

Agjencia Kombëtare e Shoqërisë së Informacionit ishte pjesë e ekipit negociator shqiptar në Bruksel, në vijim të takimeve bilaterale që zhvillohen në kuadër të integrimit të Shqipërisë në Bashkimin Europian. Drejtuesja e portalit qeveritar e-Albania, Nevila Repishti, prezantoi ecurinë e deritanishme të reformave dhe progresit në fushën e digjitalizimit, nga ofrimi […]