Day: December 16, 2022

#Lajme

Karçanaj: e-Albania do të rikonceptohet; akses i lehtë nga personat me aftësi të kufizuar

Portali e-Albania, falë bashkëpunimit me Bankën Botërore, së shpejti do të pësojë rritje cilësore, pasi shërbimet do të rikonceptohen dhe do të bëhen të aksesueshme lehtësisht edhe për personat me aftësi të kufizuar, në përputhje me standardet e Bashkimit Europian. Drejtuesja e Agjencisë Kombëtare të Shoqërisë së Informacionit, Mirlinda Karçanaj gjatë […]