Month: October 2023

#Lajme

TechAccelerator në Bruksel, Karçanaj: Shqipëria plotësisht digjitale në 2030 përmes Inteligjencës Artificiale

“Shqipëria do të kalojë plotësisht në një vend digjital brenda vitit 2030 dhe plani ynë është që të përdorim gjerësisht Inteligjencën Artificiale për të sjellë një ndryshim cilësor dhe thelbësor në jetën e qytetarëve tanë.” Kështu u shpreh drejtuesja e Agjencisë Kombëtare të Shoqërisë së Informacionit, Linda Karçanaj, në një takim […]