Month: January 2023

#Lajme

Siguria kibernetike, Karçanaj: Prioritet mes SHBA dhe Shqipërisë

Shqipëria dhe Shtetet e Bashkuara të Amerikës do të bashkëpunojnë ngushtë në të ardhmen për të rritur investimet dhe kapacitetet në sigurinë kibernetike. Drejtoresha e AKSHI-t, Linda Karçanaj foli sot në konferencën e organizuar nga Departamenti Amerikan i Shtetit dhe të koordinuar nga Autoriteti Kombëtar për CESK, mbi sfidat e ardhshme. Sipas […]

#Njoftime

Anketim me grupet e interesit

e-Qeverisja, portali e-Albania dhe portali opendata.gov.al Në kuadër të procesit të bashkëbërjes së masave prioritare të angazhimeve të Planit Kombëtar të Veprimit 2022-2024, të Partneritetit për Qeverisje të Hapur, Agjencia Kombëtare të Shoqërisë së Informacionit ju fton që të jepni kontributin tuaj në dhënien e opinioneve dhe sugjerimeve në pyetësorin e […]