Day: January 25, 2023

#Lajme

Siguria kibernetike, Karçanaj: Prioritet mes SHBA dhe Shqipërisë

Shqipëria dhe Shtetet e Bashkuara të Amerikës do të bashkëpunojnë ngushtë në të ardhmen për të rritur investimet dhe kapacitetet në sigurinë kibernetike. Drejtoresha e AKSHI-t, Linda Karçanaj foli sot në konferencën e organizuar nga Departamenti Amerikan i Shtetit dhe të koordinuar nga Autoriteti Kombëtar për CESK, mbi sfidat e ardhshme. Sipas […]