Day: August 29, 2023

#Lajme

Drejtoresha e e-Albania prezanton në ministerialin rajonal, transformimin digjital dhe inovacionin në shërbimet qeveritare shqiptare

Ministeriali “Transformimi Digjital në Rajonin e Ballkanit Perëndimor”, që u organizua në Bled, Slloveni ka bërë bashkë ekspertë dhe përfaqësues të shërbimeve qeveritare nga rajoni, për të shkëmbyer idetë, arritjet dhe sfidat në fushën e transformimit digjital, në vendet e tyre përkatëse. E pranishme në këtë ministerial, Drejtoresha e portalit unik […]