Month: March 2024

#Lajme

Karçanaj në Konferencën për Qëndrueshmërinë Kibernetike në New York: Bashkëpunim dhe bashkëveprim; kështu do të jemi më të mbrojtur

Kërcënimi nga krimi kibernetik është shndërruar në rrezik kompleks dhe të sofistikuar për t’u përballuar dhe menaxhuar në nivel global. Për këtë arsye, në New York u zhvillua Konferenca e Stabilitetit Kibernetik 2024, organizuar nga Kombet e Bashkuara, me pjesëmarrjen e drejtuesve dhe ekspertëve nga vende anëtare, mes të cilëve edhe […]