Month: April 2024

#Lajme

THIRRJE TË HAPURA NË KUADËR TË DIGITAL EUROPE PROGRAMME

Programi i Evropës Digjitale (Digital Europe) është një program i ri financimi i BE-së i fokusuar në sjelljen e teknologjisë digjitale tek bizneset, qytetarët dhe administratat publike. Programi i Evropës Digjitale ofron financim për projekte në pesë fusha kryesore: Superkompjuter; Inteligjencë artificiale; Siguri kibernetike; Aftësi të avancuara digjitale; Sigurimi i përdorimit […]