Day: September 14, 2022

#Lajme

Siguria kibernetike, AKSHI: Investim maksimal për monitorimin

“Sulmet kibernetike janë lufta e shekullit të 21-të, ndaj investimi maksimal, duhet të shkojë për monitorimin dhe fokusimin e vazhdueshëm në sigurinë kibernetike të Shqipërisë”. Drejtori i Sigurisë pranë Agjencisë Kombëtare të Shoqërisë së Informacionit, Enis Ylli, gjatë një prononcimi mediatik, theksoi se gjendja e alertit nuk ka rënë, pasi synimi […]