Day: November 15, 2022

#Lajme

Strategjia e punësimit 2030, AKSHI: Rol kyç, edukimi dhe aftësimi digjital i të rinjve

Agjencia Kombëtare e Shoqërisë së Informacionit ishte pjesë e panelit të konsultimeve teknike të Strategjisë Kombëtare të Punësimit dhe Aftësive 2023-2030, organizuar nga Ministria e Financave dhe Ekonomisë, në datat 14 dhe 15 nëntor. Duke prezantuar qasjen e AKSHI-t, institucionit më të rëndësishëm të zhvillimit teknologjik dhe digjitalizimit në vend, drejtoresha […]