Day: June 30, 2023

#Njoftime

NJOFTIM PËR VEND TË LIRË PUNE

Specialist, pranë Sektorit të IT në Aparatin e Ministrisë së Drejtësisë dhe disa Institucione të Varësisë (prane Drejtorise se Pergjithshme te Sherbimit te Proves), Drejtoria e Marredhenieve e-Gov me Institucionet