Day: July 17, 2023

#Lajme

Zgjidhjet “Green”, AKSHI: Planifikojmë 20 % kursim të energjisë në Datacenter-in qeveritar shqiptar

English version Agjencia Kombëtare e Shoqërisë së Informacionit është e vendosur, që kur bëhet fjala për mbrojtjen e mjedisit, burimeve dhe përdorimin eficient të energjisë, me anë të zgjidhjeve inteligjente, punën ta nisë fillimisht nga selia qendrore e saj. Tashmë, prej disa kohësh, ka nisur planifikimi për zbatimin e zgjidhjeve ‘green’ […]