Day: April 7, 2020

#Lajme

Punonjësit e AKSHI-it dhurojnë gjak për fëmijët talasemikë, Karçanaj: Të mos harrojmë ata që luftojnë çdo ditë për jetën

Drejtoresha e Agjencisë Kombëtare të Shoqërisë së Informacionit (AKSHI), Linda Karçanaj, zv.drejtori Daniel Shima si dhe 13 punonjës të tjerë të këtij institucioni, dhuruan sot gjak për fëmijët talasemikë. Ky gjest human vjen pas raportimeve për mungesën e rezervave të gjakut në këto ditë të vështira karantinimi kur vendi ynë po […]