Month: April 2020

#Lajme

Në punë me automjet? Leje online përmes e-Albania

Njihuni me udhëzimet për aplikim të saktë! Nga data 16 prill, autorizimi për përdorimin e makinës ose motoçikletës për të shkuar dhe për t’u kthyer nga puna mund të merret online përmes platformës e-Albania. Kryeministri Edi Rama njoftoi nëpërmjet një videoposti në rrjetet sociale, se qytetarët do të lejohen të shkojnë […]

#Lajme

Punonjësit e AKSHI-it dhurojnë gjak për fëmijët talasemikë, Karçanaj: Të mos harrojmë ata që luftojnë çdo ditë për jetën

Drejtoresha e Agjencisë Kombëtare të Shoqërisë së Informacionit (AKSHI), Linda Karçanaj, zv.drejtori Daniel Shima si dhe 13 punonjës të tjerë të këtij institucioni, dhuruan sot gjak për fëmijët talasemikë. Ky gjest human vjen pas raportimeve për mungesën e rezervave të gjakut në këto ditë të vështira karantinimi kur vendi ynë po […]