Lajme

#Lajme

Nuk ka më raporte mjekësore në letër

Nuk ka më raporte mjekësore në letër, Karçanaj:  Morën fund pagesat nën dorë “Transparencë dhe document i nënshkruar elektronikisht”           Koha e raporteve mjekësore në letër mori fund dhe në kuadër të proceseve digjitalizuese të mbarë shërbimeve publike edhe ky proces kaloi elektronikisht. Drejtoresha e Agjencisë Kombëtare të Shoqërisë së Informacionit, […]

#Lajme

Si të regjistrosh markën tënde në e-Albania

Ke bërë një produkt? Zotëron prej vitesh një biznes me një emër tregtar që të simbolizon ty? Nuk e ke regjistruar ende markën? Nxito në e-albania! Është kjo ftesa e drejtueses së Agjencisë Kombëtare të Shoqërisë së Informacionit, Linda Karçanaj e cila thotë se, të bësh biznes nuk ka kuptim pa […]

#Lajme

Risia digjitale, si të gjesh punë dhe të punësosh shpejt

Tregu i punës është dinamik dhe po ndryshon shpejt. Agjencia Kombetare e Shoqërisë së Informacionit mundëson për herë të parë një sistem dhe infrastrukturë që i përgjigjet tregut të punës, punëkërkuesve dhe punëdhënënësve. Portali Kombëtar i Punësimit lançuar sot nga kryeministri Rama, është platforma që i përgjigjet çdo kërkesë të tregut. […]

#Lajme

Shqipëria digjitale afron ekselentë dhe ekspertë nga jashtë kufijve, Karçanaj: Kontribut kyç

Shqipëria digjitale afron ekselentë dhe ekspertë nga jashtë kufijve, Karçanaj: Kontribut kyç Të rinj, ekselentë dhe ekspertë të fushës së teknologjisë janë ofruar të gatshëm për të dhënë kontributin e tyre përmes platformës “Gati për Shqipërinë”! Nga Kanadaja, Polonia, Franca, Gjermania, Italia, SHBA e kudo ku jetojnë e punojnë, ata kanë […]

#Lajme

Karçanaj: Falë e-Albania nuk ka më zyrtarë me vulë në xhep

Portali unik e-Albania ka gjeneruar mbi 11 milionë dokumente me vulë elektronike për qytetarët dhe bizneset duke zëvëndësuar radhët dhe përballjet me zyrtarët e shtetit. Drejtoresha e Agjencisë Kombëtare të Shoqërisë së informacionit, Linda Karçanaj tha sot se falë e-Albania nuk ka më zyrtarë me vulë në xhep apo rryshfet nën […]